Skip to main content

Aplikacione

Rruga më e mirë për t’ia filluar me Mastodon-in është përmes aplikacioneve tona zyrtare për iOS dhe Android, por më poshtë keni mjaft aplikacione edhe prej palësh të treta.

Shkarkoni aplikacionet

Download on the App StoreGet it on Google Play
Screenshots of Mastodon on iOS and Android, showing an artist's profile, reblogging, and a poll

Aplikacion web përparimtar

Mastodon-in mund ta përdorni përherë prej shfletuesit në desktopin apo celularin tuaj! Mund të shtohet te skena juaj e kreut dhe disa shfletues mbulojnë madje njoftime push, mu si një aplikacion i vetë platformës!

API e hapët

Mastodon-i është me burim të hapët dhe ka një API elegante, të dokumentuar mirë, që mund të përdoret nga kushdo. Krijoni aplikacionin tuaj, ose përdorni një nga aplikacionet e shumtë prej palësh të treta, të krijuara nga zhvillues të tjerë!

Shfletoni aplikacione palësh të treta